Munkatársaink

  • Kata
   ügyvezető, vezető óvodapedagógus, kisgyermek gondozó, nevelő

   Kata

   ügyvezető, vezető óvodapedagógus, kisgyermek gondozó, nevelő

   “A legtöbb, amit gyermekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak.”
   /Hodding Carter/

   “30 év óvodapedagógus hivatással ,3 gyermekem felnevelésével,óvodavezetői gyakorlattal eltöltött időszak tapasztalatait ötvözve váltottam valóra régóta dédelgetett és nevelt álmomat a saját Gyermekcentrum létrehozását.
   Igazi megihletőm, a MadárTündér közösségünk első Pöttöm Tündére kis unokám.Szeretnék aktív szakmai munkával az Ő,s minden kis tagunk boldog gyermekkorához elfogadással,gazdag élményekkel, felfedeztetésekkel és feltétel nélküli szeretettel hozzájárulni.”

  • Dorka
   kisgyermek gondozó, nevelő, rendezvényszervező

   Dorka

   kisgyermek gondozó, nevelő, rendezvényszervező

   „Ha a jelen pillanat tudatosságából cselekszel, bármit is teszel – akár a legegyszerűbb dolgokat is -, tettedet a minőség, a gondoskodás és a szeretet érzése itatja át.”
   /Eckhart Tolle/

   “Kisgyermekes anyaként tudom milyen fontos a gyermekek számára a megnyugtató, stabil környezet, a felejthetetlen játékok, érdekesebbnél érdekesebb programok amivel gyermekeink arcára mosolyt csalhatunk. Családunkban hagyománya van a gyerekekkel való szeretetteljes foglalkozásnak, édesanyámtól is rengeteg türelmet, játékos foglalkozásokat, s terelő intelmet kaptam. A családi napközi számomra igazán megnyugtató, családcentrikus légkör ahol a gyerekekről szól minden. Játékos,- táncos,- éneklős- foglalkozásainkkal kellemes légkört alakítottunk ki kollégáim között ami nagyon fontos a gyerekek számára, hiszen a harmónia, nyugodt légkör fontos mindannyiunk számára.”

  • István
   IT-marketing manager, környezeti nevelő, fotográfus

   István

   IT-marketing manager, környezeti nevelő, fotográfus

   „Minden gyermekben megvan a cselekvési vágy és a világmindenség megismerésének igénye, csak annak kibontakoztatását kell elősegíteni.”
   /Maria Montessori/

   “Fent említett idézettel nyitnám soraimat. Apaként, egy nagyra nőt gyermekként mutatkozom be, hiszen minden férfi gyermeke születésétől fogva újra gyermek lesz. 2010 óta dolgozom gyerekek között s tapasztalom, hogy egyre nagyobb szükség van a pályán a férfi jelenlétre. A rohanó világban gyermekeinkre próbálunk a legtöbb figyelmet szentelni, de számukra kis korban a végtelen idő is kevés. A Szent István Egyetemen végzett tanulmányaim során a környezeti hatások és tanulmányok ösztönöztek arra, hogy gyermekek számára környezeti nevelési programmal készüljek. Ezek közé tartozik az állatbemutató, – simogató, növény termesztés, – szaporítás és környezetünk megismertetése. A családi napközi életében a weblap fejlesztés, marketing, s technikai segítségnyújtás mellett ott segítek ahol szükség van rám.”