FIGYELEM! Már előjegyezhetőek a helyek a MadárTündér Családi Napközinkben

május 07, 2017
 • 2017. szeptemberétől induló, kis létszámú Korai fejlesztő családi napközis csoportunkba várjuk leendő kis MadárTündéreink szüleinek jelentkezését

 • Mely gyermekek részére ajánljuk?

  Akiknek fejlődései útja eltér bármely(+.-) irányban a vele azonos korúakétól. Ez az út érintheti a mozgás, beszéd, hallás, látás, nyelvi fejlődés,szociális,érzelmi, viselkedés területeket.
  Illetve azoknak, akik nem tapasztalnak semmi különöset, ellenben szeretnének tudatosan odafigyelni az irányított képességfejlesztésre.
  A családi igények körülmények figyelembe vételével a gyermek megismerését, a hozzá vezető , személyiségét nyitogató „kulcs” megtalálását követően, elvégzett diagnosztikai vizsgálat után szakembereink a hátrányok leküzdésére , illetve a tehetség várományosság gondozására egy tervszerűen felépített fejlesztő programot állítanak össze.
  E program, és a családnak nyújtott tanácsadás képezi az alapját a személyes befogadó környezet megteremtésének, a csoportba illesztésnek, s e mentén haladva indul meg a gondoskodó ,közösségben történő nevelés.

 • Ha felkeltettük érdeklődését, javasoljuk minél hamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen és időpontot egyeztetve látogasson el hozzánk májusban!

  Nálunk minden nap egy NYÍLT NAP

Tökfaragó tündérek egy hideg novemberi délután